Scroll Top

Bedrijfsprofiel

Welkom bij EuroSprinter BV

EuroSprinter is een internationaal opererend transportbedrijf en zijn met ons kantoor en warehouse gevestigd in Aalsmeer onder de rook van Schiphol.

De specialisatie van EuroSprinter ligt met name op het uitvoeren van spoed transporten door heel Europa waarbij een hoog service level wordt verlangd.

 

Transportoplossing op maat

Sinds de oprichting  in 1995 hebben we veel internationale ervaring opgedaan en hebben ons sindsdien geprofileerd als een bedrijf dat eersteklas transportoplossingen op maat aanbiedt aan haar klanten. Door deze jarenlange ervaring in het wegtransport hebben wij bewezen een professionele en betrouwbare transportpartner te zijn waar u voor de volle 100% op kunt bouwen.

 

Wij denken met u mee

Diverse logistieke dienstverleners en verladers uit verschillende industrieën maken inmiddels gebruik van onze diensten. Deze kenmerken zich voornamelijk door snelle levertijden, flexibiliteit en een uitstekende persoonlijke service. Wij denken met u mee en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Wagenpark

EuroSprinter heeft de beschikking over een gevarieerd eigen wagenpark van inmiddels 22 voertuigen.

Daarnaast werken wij al jaren samen met een aantal gerenommeerde transportbedrijven, zodat wij altijd in uw transportbehoeften kunnen voorzien.

Wij zorgen ervoor dat uw goederen op de afgesproken tijd en op de juiste plaats van bestemming wordt afgeleverd. Daar kunt u van op aan.

Ondersteuning

We streven ernaar om u een uitmuntende service te verlenen. Onze service team staat dan ook dag en nacht voor u klaar en zijn te bereiken via onze 24/7 Hotline op 0900 1875

Een weetje!

EuroSprinter heeft in zijn bedrijfslogo de slogan ‘just-in-time’ opgenomen. Het logistieke begrip ‘just-in-time’ (JIT) is in al onze diensten verweven. We begrijpen als geen ander de urgentie van uw goederen.

Just-in-time (JIT) is een logistiek principe dat afkomstig is uit Japan en werd toegepast in de auto industrie. Om het JIT principe goed te laten verlopen is het van groot belang dat productie, voorraad en levering van de goederen goed op elkaar worden afgestemd. Hierdoor kunnen de voorraden tot een minimum worden beperkt en kan er zodoende een kostenreductie worden behaald.

Volgens het JIT principe ontvangt de klant zijn goederen op precies het moment dat het nodig is.

Just-in-time: Niet te vroeg, niet te laat, maar precies op tijd!